Alain Delon

Ibat king Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

Alain Delon lair tanggal 8 November 1935 minangka aktor Prancis sing misuwur ing saindenging jagad. Luwih saka 135 yuta wong wis nonton filme.